ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" / Л.А. Маслов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1982.Նկարագրություն։ 192 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Ararat Regional Library Depository 36 М 31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan ARL059433
Book Book Gegharkunik Regional Library COSS 36.9 Н-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 10 Days Loan GL0067032
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / М-315 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1821761
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 М 316 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075320
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 М 316 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075321
Book Book Syunik Regional Library Depository 36.9 / М-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 20 Days Loan SL0048505
Book Book Syunik Regional Library Depository 36.99 / М-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two week Loan SL0052033
Book Book Syunik Regional Library Depository 36.99 / М-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0051982
Book Book Syunik Regional Library Մանկական գրականության բաժին 36 / Н-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0044559
Book Book Vayots Dzor Regional Library General 36 / Н 74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 15 օրով VZL057366
Դիտման Syunik Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.99 / К-53 Книга о вкусной и здоровой пище / 36.99 / К-56 Технология приготовления пищи : [Учеб. для технол. отд-ний техникумов обществ. питания и сов. торговли] / 36.99 / М-31 Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" / 36.99 / М-31 Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" / 36.99 / У-77 Практическое пособие для повара : Учеб. пособие для проф.-техн. уч.-ш. / 36.99 / У-77 Практическое пособие для повара : Учеб. пособие для проф.-техн. уч.-ш. / 37 / O-66 Азбука моды /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա