ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология производства продукции общественного питания : учебник для экономических факультетов торговых вузов / В.С. Баранов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1982.Հրատարակություն։ 3-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 224 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Aragatsotn Regional Library Depository 36 Б-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan AGL068925
Book Book Aragatsotn Regional Library Depository 36 Б 24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan AGL069541
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/479865 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0284646
Book Book Gegharkunik Regional Library Depository 39Б-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 10 օրով GL0080364
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Б 241 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075307
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Б 241 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075308
Book Book Syunik Regional Library Depository 36.9 / Б-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 20 Days Loan SL0048485
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 Б 241 Технология производства продуктов общественного питания : Учебник для торг.-экон. вузов по специальности "Экономика обществ. питания" / 641 Б 241 Технология производства продуктов общественного питания : Учеб. пособие для вузов / 641 Б 241 Технология производства продукции общественного питания : учебник для экономических факультетов торговых вузов / 641 Б 241 Технология производства продукции общественного питания : учебник для экономических факультетов торговых вузов / 641 Б 435 Тепловое оборудование предприятий общественного питания : 641 Б 435 Тепловое оборудование предприятий общественного питания : 641 Б 447 Тепловые процессы и качество продукции в общественном питании /

Библиогр.: с. 221

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա