Практические занятия по технологии приготовления пищи : Учебное пособие для технологических отделений техникумов общественного питания / Б.П. Клейман, М.Н. Лебедева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1976.Հրատարակություն։ 3-е изд., допՆկարագրություն։ 245 с. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 /К-481 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1724245 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 К 481 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075282 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 К 481 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075281 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 К 481 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075280 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։