Краткий сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания / Е.П. Иванова, З.Я. Серова, Л.Н. Щепин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1965.Նկարագրություն։ 296 с. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 641.5 / К-786 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1840194 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 И 209 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075249 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։