ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Кулинария и организация производства детского питания : учебник для средних профтех. училищ / Л.Л. Татарская, Н.Г. Бутейкис.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Профтехобразование. Общественное питаниеՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Высшая школа, 1981.Նկարագրություն։ 336 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Aragatsotn Regional Library Depository 36 Т 23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan AGL062064
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Т-233 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1838764
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Т 233 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075248
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Т 233 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0085570
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / Т-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan SL0048530
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 С 794 Продукты детского и диетического питания : обзорная информация / 641 С 899 Супы / 641 Т 233 Кулинария и организация производства детского питания : учебник для средних профтех. училищ / 641 Т 233 Кулинария и организация производства детского питания : учебник для средних профтех. училищ / 641 Т 343 Теплофизические характеристики пищевых продуктов и материалов : 641 Т 343 Теплофизические характеристики пищевых продуктов и материалов : 641 Т 384 Технология производства продуктов общественного питания : Учебное пособие /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա