Лабораторные работы по технологии производства продукции общественного питания : учебное пособие для студентов вузов, обуч. по спец. 1011 "Технология и организация общественного питания" / Л.М. Алешина и др.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1987.Հրատարակություն։ 2-е изд., перерабՆկարագրություն։ 248 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 Л 125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075226 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 Л 125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075227 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 Л 125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075228 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 244
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։