ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Теплофизические характеристики пищевых продуктов и материалов : справочное пособие / Под ред. А.С. Гинзбурга; А.С. Гинзбург, М.А. Громов, Г.И. Красовская, В.С. Уколов.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1975.Նկարագրություն։ 224 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/367423 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0334715
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / T-343 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461414
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Т 343 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075222
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Т 343 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075223
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 Т 233 Кулинария и организация производства детского питания : учебник для средних профтех. училищ / 641 Т 233 Кулинария и организация производства детского питания : учебник для средних профтех. училищ / 641 Т 343 Теплофизические характеристики пищевых продуктов и материалов : 641 Т 343 Теплофизические характеристики пищевых продуктов и материалов : 641 Т 384 Технология производства продуктов общественного питания : Учебное пособие / 641 Т 384 Технология производства продуктов общественного питания : Учебное пособие / 641 Т 384 Технология производства продуктов общественного питания : Учебное пособие /

Библиогр.: с. 206 - 221

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա