Теплофизические характеристики пищевых продуктов и материалов : справочное пособие / Под ред. А.С. Гинзбурга; А.С. Гинзбург, М.А. Громов, Г.И. Красовская, В.С. Уколов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1975.Նկարագրություն։ 224 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/367423 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0334715 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / T-343 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1461414 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 Т 343 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075222 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 Т 343 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075223 |
Библиогр.: с. 206 - 221
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։