A text-book of dairy chemistry / E.R. Ling.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ London : Chapman & Hall Limited, 1963.Հրատարակություն։ Third editionՆկարագրություն։ volumeԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Vol. 1 (1963, 227 p.) : Vol. 2 (1963, 140 p.) :
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 L 75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1963, V. 1 | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089959 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 L 75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1963, V. 2 | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089960 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Vol. 1 (1963, 227 p.) : Theoretical Vol. 2 (1963, 140 p.) : Practical
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։