Современное оборудование для термической обработки при производстве колбасных изделий : (обзор) / З.М. Карпова, М.Б. Ромейко, Р.Р. Барбетти, Е.Л. Розина; М-во машиностроения для легкой и пищевой промышленности и бытовых приборов, ЦНИИТЭИлегпищемаш.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Продовольственное машиностроениеՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИлегпищемаш, 1975.Նկարագրություն։ 44 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 С 568 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085283 |
Библиогр.: с. 40 - 41 (14 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։