Совершенствование техники и технологии шприцевания колбасных изделий : обзорная информация / В.Д. Косой, В.Э. Ступин, Н.У. Лящук и др; Госагропром СССР, АгроНИИТЭИмясомолпром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во АгроНИИТЭИмясомолпром, 1988.Նկարագրություն։ 48 сISSN:- 0135-4426
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085235 |
Библиогр.: с. 44 - 47 (73 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։