Технология мяса и мясопродуктов : учебник для вузов пищевой промышленности / А.А. Соколов и др.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1960.Նկարագրություն։ 672 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5 C-594 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0394853 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441662 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089785 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089767 |
Библиогр.: с. 664 - 669
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։