ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология мяса и мясопродуктов : учебник для вузов пищевой промышленности / А.А. Соколов и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1960.Նկարագրություն։ 672 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 C-594 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394853
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441662
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089785
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089767

Библиогр.: с. 664 - 669

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա