ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология переработки и качество мяса птицы : обзорная информация / Е.Г. Шумков, Н.П. Давыдова, Л.В. Булгакова; М-во мясной и молочной промышелнности СССР, ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Птицеперерабатывающая промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1980.Նկարագրություն։ 31 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ш 962 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089761
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ш 962 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089762

Библиогр.: с. 26 - 30

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա