Производство и применение бактериальных заквасок и препаратов в сыроделии : по основным направлениям развития отрасли: обзорная информация / Г.Д. Перфильев, А.В. Гудков, Н.А. Шергин, Н.П. Сорокина; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИмясомолпром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Молочная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИмясомолпром, 1985.Նկարագրություն։ 36 сISSN:- 0233-5891
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 П 801 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085185 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 33 - 36 (59 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։