Режимы сушки и качество сухих молочных продуктов : обзорная информация / В.Д. Харитонов; М-во мясной и молочной промышелнности СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Молочноконсервная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1972.Նկարագրություն։ 37 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Х 207 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089724 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 35 - 36
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։