ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование техники посола при производстве соленых продуктов из говядины, баранины, конины : обзорная информация / А.С. Большаков, М.А. Эстебесов, И.Я. Григорьева, А.Г. Забашта; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИмясомолпром.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИмясомолпром, 1981.Նկարագրություն։ 20 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085044
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085045
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085046

Библиогр.: с. 16 - 18 (29 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա