Совершенствование техники посола при производстве соленых продуктов из говядины, баранины, конины : обзорная информация / А.С. Большаков, М.А. Эстебесов, И.Я. Григорьева, А.Г. Забашта; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИмясомолпром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИмясомолпром, 1981.Նկարագրություն։ 20 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085044 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085045 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085046 |
Библиогр.: с. 16 - 18 (29 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։