ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование технологии производства формованных мясных изделий : обзорная информация / А.С. Большаков, В.Г. Боресков, Р.И. Илюхина, Л.С. Кудряшов; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленность № 7Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1974.Նկարագրություն։ 130 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089605
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 С 56 Совершенствование технологии и улучшение качества сливочного масла : 637 С 56 Совершенствование технологии и улучшение качества сливочного масла : 637 С 56 Совершенствование организации труда на предприятиях мясной промышленности / 637 С 56 Совершенствование технологии производства формованных мясных изделий : 637 С 56 Совершенствование технологии и технических средств переработки крупного рогатого скота : 637 С 56 Совершенствование методов и обррудования для съемки шкур и крупонов с туш животных : обзорная информация / 637 С 56 Совершенствование методов оценки и качества убойных животных и туш :

Библиогр.: с. 25 - 27

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա