Техника и технология производства сырокопченых и сыровяленых колбас : обзорная информация / В.В. Хорольский, И.А. Рогов, В.А. Алексахина, А.Н. Габараев; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1985.Նկարագրություն։ 53 сISSN:- 0135-4426
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Т 381 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089562 |
Библиогр.: с. 50 - 53
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։