ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Փա՜ռք գրատպության բոլոր երախտավորներին, «որք զծորանս Հոգւոյն արբին եւ ընդ ժամանակս ժամանակս զարդարեցին տնօրինաբար զիմաստս Անեղին, հաստատելով յերկրի զգիր կենդանի...»։
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Повышение санитарно-гигиенического состояния производства мяса птицы за рубежом : обзорная информация / А.А. Гусев, А.И. Кулигина, А.Л. Козлова, Г.А. Берлова; Госагропром СССР, ВНИИТЭИагропром, НИИТЭИММП.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : АгроНИИТЭИММП, 1988.Նկարագրություն։ 40 сISSN:
  • 0135-4426
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.54(047) П-42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394829
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 П 429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088485
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 П 429 Повышение эффективности производства качества продукции на предприятиях мясной промышленности : 637 П 429 Повышение эффективности производства и улучшение качества продукции - основная задача мастеров : 637 П 429 Повышение эффективности производства и качества работы на предприятиях мясной промышленности : 637 П 429 Повышение санитарно-гигиенического состояния производства мяса птицы за рубежом : обзорная информация / 637 П 429 Повышение качества сгущенных концентратов молочной сыворотки : 637 П 429 Повышение эффективности производства творога путем совершенствования технологического процесса : 637 П 429 Повышение эффективности работы предприятий на основе оптимизации ассортимента цельномолочной и консервной продукции :

Библиогр.: с. 33 - 39

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա