Основные направления использования белковых текстуратов при производстве комбинированных мясных продуктов : обзор / В.Т. Дианова, С.Г. Зареченская; Госагропром СССР, АгроНИИТЭИмясомолпром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во АгроНИИТЭИмясомолпром, 1987.Նկարագրություն։ 34 сISSN:- 0233-5956
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Д 44 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080919 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Д 44 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080932 |
Библиогр.: с. 27 - 33 (92 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։