Объективные методы оценки качества мяса при холодильной обработке и хранении : обзорная информация / М.А. Дибирасулаев, Л.В. Куликовская, А.И. Пискарев, О.О. Павлычева; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Холодильная промышленность и транспортՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1980.Նկարագրություն։ 21 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 О 294 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0088376 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 О 294 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0088377 |
Библиогр.: с. 19 - 20
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։