Объективная оценка качества мяса и мясных продуктов реологическими методами : обзорная информация / Г.Е. Лимонов, С.И. Суханов, О.П. Боровикова, А.В. Горбатов; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленность № 14Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1975.Նկարագրություն։ 27 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 О 294 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0088335 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 26
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։