ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Объективная оценка качества мяса и мясных продуктов реологическими методами : обзорная информация / Г.Е. Лимонов, С.И. Суханов, О.П. Боровикова, А.В. Горбатов; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленность № 14Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1975.Նկարագրություն։ 27 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 О 294 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088335
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 О 224 Оборудование для первичной переработки скота / 637 О 23 Обработка и использование обрези при производстве мясных изделий : 637 О 265 Обработка молока и уход за молочным оборудованием / 637 О 294 Объективная оценка качества мяса и мясных продуктов реологическими методами : 637 О 294 Объективные методы оценки качества мяса при холодильной обработке и хранении : 637 О 294 Объективные методы оценки качества мяса при холодильной обработке и хранении : 637 О 345 Опыт работы молочноконсервных комбинатов Сибири по производству сухого цельного молока :

Библиогр.: с. 26

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա