ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Способы сохранения качества и уменьшения естсетвенной убыли мяса и мясопродуктов на холодильниках : обзорная информация / Г.С. Алексеев, С.З. Крупицкая, И.П. Шнайдерман; ЦИНТИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1966.Նկարագրություն։ 34 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 А 471 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088310
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 А 471 Переработка птицы на предприятиях ВНР : 637 А 471 Современные достижения в облатси белков молока : 637 А 471 Процесс созревания сыров и пути его ускорения : 637 А 471 Способы сохранения качества и уменьшения естсетвенной убыли мяса и мясопродуктов на холодильниках : 637 А 471 Новые данные о казеиновом комплексе молока : 637 А 491 Научная организация труда на предприятиях мясной и молочной промышленности : 637 А 491 Научная организация труда на предприятиях мясной и молочной промышленности :

Библиогр.: с. 33

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա