Совершенствование техники и технологии размораживания мяса : обзорная информация / В.И. Ивашов, И.М. Тамбовцев; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 И 245 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080688 | ||
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 И 245 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080689 |
Библиогр.: с. 22 - 23 (26 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։