Зарубежный опыт обвалки парного мяса и пути интенсификации процесса его созревания : обзорная информация / В.А. Алексахина, Н.А. Александрова; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Маслодельная и сыродельная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ, 1977.Նկարագրություն։ 33 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 З-356 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080634 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 З-356 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080635 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 32 - 33 (37 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։