ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Экспериментальное исследование по бэконному делу / Л.М. Горовиц-Власова; Центральный НИИ пищевой и вкусовой пром-сти.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Госторгиздат, 1931.Նկարագրություն։ 69 [3] с. : рис. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Г-70 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0533121
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 Г-568 Семипалатинский мясоконсервный : 637.5 Г-671 Современные направления исследований в области совершенствования технологических процессов мясной промышленности / 637.5 Г-671 Гидравлика и гидравлические машины для пластично-вязких мясных и молочных продуктов : 637.5 Г-70 Экспериментальное исследование по бэконному делу / 637.5 Г-78 Производство казеинта и использование его в мясной промышленности / 637.5 Г-96 Исследование результатов опытных перевозок мяса / 637.5 Д-36 Технология производства колбасных оболочек /

На обл.: Известия Центрального научно-исследовательского института пищевой и вкусовой промышленности Наркомснаба СССР

Библиогр.: "Литература" в конце статей ( на рус. и нем. яз).

Реферат: с. 67-69 (на нем. яз).

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա