Методика определения аммиака в сыре / А.П. Белоусов; О работе мешалки пастеризатора типа "Астра"/ Е.И. Осминин; Исследование жировых шариков в процессах, предшествующих сбиванию масла/М.М. Казанский.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Труды Вологодского молочно-хозяйственного института | Бюллетени ; 78, 79, 80Հրատարակման մանրամասներ։ Вологда : Изд. Вологод. мол.-хоз. ин-та, 1929.Նկարագրություն։ 81 с. : табл. ; 24 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.1 Б-43 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0519757 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։