ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Охлажденное и мороженое мясо. Техника заготовки, транспорта, хранения и реализации / А.К. Герке.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Гос. торг. изд-во, 1931.Հրատարակություն։ 3-е изд., исправ. и допՆկարագրություն։ 80 с. : рис., табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Г-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0533113
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 Г-206 Автоматизация технологических процессов в мясной промышленности / 637.5 Г-34 Оборудование для обработки субпродуктов, кишок и шкур, для производства сухих животных кормов и жиров / 637.5 Г-34 Результаты испытаний оборудования для упаковки мясных продуктов / 637.5 Г-37 Охлажденное и мороженое мясо. Техника заготовки, транспорта, хранения и реализации / 637.5 Г-371 Радиационные охлаждающие системы в мясной промышленности / 637.5 Г-481 Эффективность внедрения достижений науки и передового опыта на мясокомбинатах : 637.5 Г-522 Оборудование предприятий мясоперерабатывающей промышленности :

Прилож.: с. 63-79

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա