Технология сычужных сыров / А. Щербинин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Снабтехиздат, 1933.Նկարագրություն։ 200 с. : рис., табл. ; 23 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.3 Щ-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0517888 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
637.3 Х-897 Производство сухой подсырной сыворотки / | 637.3 Ч-659 Справочник обвальщика мяса и жиловщика : | 637.3 Ш-191 Эффективные направления использования молочной сыворотки / | 637.3 Щ-64 Технология сычужных сыров / | 637.3 Я-87 Производство творога / | 637.3(47.925) К-995 Даралагезский сыр / | 637.3(47.925) К-995 Даралагезский сыр / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։