ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Частная биохимия : Биохимия мяса: Учебник для втузов / И.А. Смородинцев; Под ред. В.Г. Кириллова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1936.Նկարագրություն։ 188 с. : табл., рис., 1 вкл. л. цв. табл. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 С-51 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0517883
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 С-369 Опыт работы предприятий мясной промышленности БССР в новых условиях планирования и экономического стимулирования / 637.5 С-423 Микроструктура мяса / 637.5 С-506 Особенности технологии переработки скота и выработки мяса и мясопродуктов в Англии / 637.5 С-51 Частная биохимия : Биохимия мяса: Учебник для втузов / 637.5 С-514 Товароведение и основы биохимии мяса убойных животных : 637.5 С-56 Совершенствование организации труда на предприятиях мясной промышленности / 637.5 С-56 Совершенствование технологии и техники производства быстрозамороженных готовых блюд и полуфабрикатов :

Библиогр. в подстроч. примеч. и в конце гл.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա