Сыроварение : Руководство по выработке сыров: швейцарского, голландского и бакштейна / А.А. Попов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Книгосоюз, 1928.Հրատարակություն։ 2-е издՆկարագրություն։ 266 с. : табл., рис., 2 вкл. слож. л. схем. ; 23 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.3 П-58 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0517881 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։