Особенности производства сырокопченных колбас : техническая информация / Г.В. Бабин; ЦИНТИпищепром, Госком. по пищевой промышленности при Госплане СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1964.Նկարագրություն։ 58 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Б 125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0087999 |
Библиогр.: с. 55
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։