ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологические особенности производства сыров с чеддеризацией и плавлением массы : обзорная информация / Н.Н. Капленко, И.У. Рамазов; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Маслодельная и сыродельная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1982.Նկարագրություն։ 26 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 К 203 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0087920
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 К 203 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0087921
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 К 189 Повышение эффективности использования основных фондов : 637 К 193 Использование молочного жира : 637 К 203 Технологические особенности производства сыров с чеддеризацией и плавлением массы : 637 К 203 Технологические особенности производства сыров с чеддеризацией и плавлением массы : 637 К 211 Сборник задач по курсу "Финансы мясной и молочной промышленности" : [Для инж.-эконом. специальностей вузов пищевой пром-сти] / 637 К 211 Сборник задач по курсу "Финансы мясной и молочной промышленности" : [Для инж.-эконом. специальностей вузов пищевой пром-сти] / 637 К 211 Финансы мясной и молочной промышленности : [Учебное пособие для вузов по специальности "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров"] /

Библиогр.: с. 22 - 23

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա