ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Вкус и аромат мяса птицы и его заменителей : обзорная информация / Е.Г. Шумков, Л.А. Абрамова, К.Чомор и др.; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Птицеперерабатывающая промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1978.Նկարագրություն։ 16 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 В 569 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0087886
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 В 428 Опыт работы Клайпедского мясокомбината по совершенствованию организации производства : 637 В 466 Совершенствование НОТ на предприятиях мясной промышленности при их проектировании и реконструкции : 637 В 466 Применение киносъемки для исследования трудового процесса при переработке птицы : 637 В 569 Вкус и аромат мяса птицы и его заменителей : 637 В 586 Влияние температурной обработки на качество сливочного масла : 637 В 586 Влияние нитритов на качество мясных продуктов : 637 В 586 Влияние длительности куттерования и влажности на технологические характеристики фарша и готовых изделий :

Библиогр.: с. 14 - 15

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա