Роль микрофлоры закваски в повышении качества молочных продуктов : обзорная информация / Л.В. Красникова, И.Е. Кострова; Госагропром СССР, ВНИИТЭИагропром, НИИТЭИ мясной и молочной промышленности.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Молочная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : АгроНИИТЭИММП, 1989.Նկարագրություն։ 37 сISSN:- 0233-5891
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.136.3 K-78 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0394117 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 К 782 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0087853 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 34 - 37
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։