Пути сохранения качества мяса при термической обработке : обзорная информация / В.Л. Александрова; Госагропром СССР, АгроНИИТЭИММП.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Холодильная промышленность и траснпортՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во АгроНИИТЭИММП, 1988.Նկարագրություն։ 49 сISSN:- 0135-4442
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 А 465 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080438 |
Библиогр.: с. 48 - 49
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։