ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология переработки мяса и других продуктов убоя животных : Учебное пособие для зоотехнических вузов и факультетов / В.А. Кузнецов, Я.П. Шлипаков.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1975.Հրատարակություն։ 2-е изд., испр. и допՆկարագրություն։ 192 с. : рис., табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5(075.8) К-891 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394788
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5(075.8) К-891 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394786
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5(075.8) К-891 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394787
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/356573 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0315101
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 К-891 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0494862
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5(075.8) Д-75 Практическое руководство по биохимии мяса : Учебное пособие / 637.5(075.8) К-891 Технология переработки мяса и других продуктов убоя животных : Учебное пособие для зоотехнических вузов и факультетов / 637.5(075.8) К-891 Технология переработки мяса и других продуктов убоя животных : Учебное пособие для зоотехнических вузов и факультетов / 637.5(075.8) К-891 Технология переработки мяса и других продуктов убоя животных : Учебное пособие для зоотехнических вузов и факультетов / 637.5(075.8) Դ-19 Ճյուղի մասնավոր կենսատեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանք կատարելու համար / 637.5(075.8) Դ-19 Ճյուղի մասնավոր կենսատեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանք կատարելու համար / 637.5(075.8) Դ-19 Ճյուղի մասնավոր կենսատեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանք կատարելու համար /

Указ. лит.: с. 190

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա