ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология субпродуктов эндокринно-ферментного и специального сырья : Учебное пособие для профессионально-технических училищ / Л.М. Рейн, Е.В. Грицай.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Для кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ М. : Легкая и пищевая промышленность, 1982.Նկարագրություն։ 184 с. : черт. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Р-352 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0508082
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 Р-255 Применение ферментов для обработки мяса / 637.5 Р-346 Результаты испытаний установок для тепловой обработки колбасных изделий / 637.5 Р-346 Результаты испытаний линий обработки шерстных и слизистых субпродуктов / 637.5 Р-352 Технология субпродуктов эндокринно-ферментного и специального сырья : 637.5 Р-353 Субпродукты и их обработка : Учебное пособие для профессионально-технических учебных заведений и подготовки рабочих на производстве / 637.5 Р-598 Дисперсные системы мясных и молочных продуктов / 637.5 Р-598 О тех, кто работает в мясной индустрии /

Прилож.: с. 176-183

Библиогр.: с. 184

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա