Аналитические методы исследования процессов термической обработки мясопродуктов / А.М. Бражников, В.А. Карпычев, А.И. Пелеев.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Fundamental Scientific Library | General | PII/339828 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0273018 | ||
![]() |
National Library of Armenia | Depository | 637.5 Б-871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0494828 | ||
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Б 871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084266 | ||
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Б 871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084265 |
Прилож.: с. 222-227
Список лит.: с. 228-230
Библиогр. в подстроч. примеч.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։