ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Аналитические методы исследования процессов термической обработки мясопродуктов / А.М. Бражников, В.А. Карпычев, А.И. Пелеев.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1974.Նկարագրություն։ 232 с. : табл., график. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/339828 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0273018
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Б-871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0494828
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Б 871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084266
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Б 871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084265

Прилож.: с. 222-227

Список лит.: с. 228-230

Библиогр. в подстроч. примеч.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա