Особенности стуктурообразования сырокопченых и вяленых колбас / А.Э. Степанова; Тех. ред. Н.М. Тарунтаева; Мясомолпром СССР; ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обзорная информация. Серия: Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ М. : Б. и., 1972.Նկարագրություն։ 21 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 С-594 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0509861 |
Кн. без титул. л., описано с обл.
Лит.: с. 21
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։