Техно-химический контроль в мясном производстве : Учебник для втузов мясной промышленности / В.Г. Кириллов, Н.В. Широков.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. ; Л. : Пищепромиздат, 1941.Հրատարակություն։ 2-е изд., пер. и допՆկարագրություն։ 254 с. : схем., табл. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 К-431 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0508059 |
Прилож.: с. 247-249
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։