Использование крови, мясных субпродуктов и молочного белка при производстве колбасных изделий / В.Е. Мицык и др.; ЦНИИТЭИ; Мясомолпром СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обзорная информация. Серия : Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ М. : Б. и., 1972.Նկարագրություն։ 32 с. ; : табл. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 М-705 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0517160 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Без тит. л., описано с обл.
Авт. указ. на обороте обл.
Библиогр. в конце кн.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։