ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птице-перерабатывающей промышленности : Учебное пособие / Ю.Г. Костенко, С.В. Нецепляев, Л.А. Гончарова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Для кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ М. : Пищевая промышленность, 1984.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 176 с. : рис. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 51.245 / К 72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 10 days loan LRL132619
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 51.245 / К 72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL115693
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 К-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0509855
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 57 К 72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0100714
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 57 К 72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0100713
Book Book Shirak Regional Library (SRL) Գրքային հավաքածու 51 / К72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Երկու շաբաթ SHL159828
Book Book Shirak Regional Library (SRL) Depository 51 / К72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է տեղում օգտվելու համար SHL093003
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
57 К 72 Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птице-перерабатывающей промышленности : 57 К 72 Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птице-перерабатывающей промышленности : 57 К 72 Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птице-перерабатывающей промышленности : Учебное пособие / 57 К 72 Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птице-перерабатывающей промышленности : Учебное пособие / 57 К 736 Биологический контроль качества вод / 57 К 736 Биологический контроль качества вод / 57 К 736 Получение аминокислот с использованием иммобилизованных ферментов :

Библиогр.: с. 173

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա