ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Простейшие способы переработки мясных продуктов / Г.В. Баев, Л.Р. Корабельников.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Б. м. : Воронежское обл. книгоиздательство, 1941.Նկարագրություն։ 56 с. : рис., табл., схем. ; 17 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Б-158 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0494810
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 А-84 Как хранить и морозить рыбу / 637.5 А-871 Курсовое и дипломное проектирование предприятий мясной промышленности : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальностям "Технология мяса и мясных продуктов" и "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров" / 637.5 Б-125 Технология колбас и мясокопченостей : Учебник для школ ФЗУ / 637.5 Б-158 Простейшие способы переработки мясных продуктов / 637.5 Б-18 Книга о продуктах птицеводства / 637.5 Б-19 Мясные продукты : Пособие для продавцов / 637.5 Б-400 Первичная переработка скотосырья : Учебник для школ ФЗУ /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա