ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Теория термической обработки мясопродуктов / А.М. Бражников.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ВО "Агропромиздат", 1987.Նկարագրություն։ 272 с. : табл., граф., схем. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Б-871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0494804
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Б 871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084185
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Б 871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084047
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 Б 865 Рациональное использование сырьевых ресурсов в мясной и молочной промышленности Казахской ССР : 637 Б 871 Кондиционирование воздуха на предприятиях мясной и молочной промышленности : Учебник для студентов высших учебных заведений, обучающихся по специальности "Холодильные машины и установки" / 637 Б 871 Кондиционирование воздуха на предприятиях мясной и молочной промышленности : Учебник для студентов высших учебных заведений, обучающихся по специальности "Холодильные машины и установки" / 637 Б 871 Теория термической обработки мясопродуктов / 637 Б 871 Теория термической обработки мясопродуктов / 637 Б 871 Аналитические методы исследования процессов термической обработки мясопродуктов / 637 Б 871 Аналитические методы исследования процессов термической обработки мясопродуктов /

Прилож.: с. 263-266

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա