Теория термической обработки мясопродуктов / А.М. Бражников.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ВО "Агропромиздат", 1987.Նկարագրություն։ 272 с. : табл., граф., схем. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 Б-871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0494804 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Б 871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084185 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Б 871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084047 |
Прилож.: с. 263-266
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։