ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Техника и технология бессалфеточного прессования сыра / А.В. Оноприйко, В.П. Табачников; Мясомолпром СССР; ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обзорная информация. Серия: Маслодельная и сыродельная промышленность ; № 3Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Б. и., 1976.Նկարագրություն։ 56 с. : рис., табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.3 О-59 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0501125
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 О 59 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088371
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 О 568 Повышение эффективности производства на предприятиях Московского областного производственного объединения мясной промышленности : 637 О 568 Повышение эффективности производства на предприятиях Московского областного производственного объединения мясной промышленности : 637 О 587 Повышение интенсивности существующих охлаждающих систем камер однофазного замораживания мяса : 637 О 59 Техника и технология бессалфеточного прессования сыра / 637 О 59 Техника и технология получения сырной массы, формования и прессования сыра : 637 О 59 Техника и технология получения сырной массы, формования и прессования сыра : 637 О 627 Оптимизация технологических процессов производства мясопродуктов :

Без тит. л., описано с обл.

Библиогр.: с. 54-55

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա