Интенсификация процессов производства натуральных сыров и совершенствование их технологии : Тезисы Всесоюзной конференции. (Микробиология и зоотехния) / Под ред. З.Х. Диланяна; МСХ CССР; МСХ АрмССР; Мин-во мясомолочной промышл. АрмССР; Ереванский зоотех.-ветеринарный ин-т; НТО сел. хоз. и пищ. промышл. АрмССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : Б. и., 1977.Նկարագրություն։ 151 с. : табл. ; 19 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.3 И-731 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0509851 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.3 И-731 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0501122 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 147
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։