ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Курсовое и дипломное проектирование предприятий мясной промышленности : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальностям "Технология мяса и мясных продуктов" и "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров" / Н.М. Архангельская.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1986.Նկարագրություն։ 200 с. : табл., схемы, рис. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394730
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394732
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394731
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 А-871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0501113
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 А 871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088768
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 20 Days Loan SL0048488
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0052093
Դիտման Syunik Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 / А-22 Автоматизированные системы управления технологическими процессами в мясной и молочной промышленности / 36 / А-35 Азербайджанская кулинария / 36 / А-64 Бар без алкоголя / 36 / А-87 Курсовое и дипломное проектирование предприятий мясной промышленности : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальностям "Технология мяса и мясных продуктов" и "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров" / 36 / А-87 Курсовое и дипломное проектирование предприятий мясной промышленности : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальностям "Технология мяса и мясных продуктов" и "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров" / 36 / А-93 Технология хлебопекарного производства : Учебник для студентов вузов / 36 / Б-37 Книга о сыре : О его питатательных и вкусовых свойствах, ассортименте и способах потребления /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա