ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Курсовое и дипломное проектирование предприятий мясной промышленности : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальностям "Технология мяса и мясных продуктов" и "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров" / Н.М. Архангельская.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1986.Նկարագրություն։ 200 с. : табл., схемы, рис. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394730
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394732
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394731
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 А-871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0501113
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 А 871 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088768
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 20 Days Loan SL0048488
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0052093
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 А-79 О гемолитических свойствах мяса / 637.5 А-79 О гемолитических свойствах мяса / 637.5 А-87 Курсовое и дипломное проектирование предприятий мясной промышленности : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальностям "Технология мяса и мясных продуктов" и "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров" / 637.5 А-87 Курсовое и дипломное проектирование предприятий мясной промышленности : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальностям "Технология мяса и мясных продуктов" и "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров" / 637.5 А-87 Курсовое и дипломное проектирование предприятий мясной промышленности : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальностям "Технология мяса и мясных продуктов" и "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров" / 637.5 Г-121 Мясные товары / 637.5 Д-13 Экономические аспекты совершенствования форм организации производства бескостного мяса : обзорная информация /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա